Езел

Една история за отмъщение. Напрегната драма, изпълнена с напрежение, романтика, лоялност и решителност. История, която ни кара да се замислим за собствените си приятели и доколко те са ни верни.

Омер е млад мъж с добро сърце, отдаден на семейството си и на своята любов Ейшан. Неочаквано обаче той губи всичко, попадайки в капана на приятелите си от детинство... и своята любима Ейшан. От свободен човек се оказва в затвора, обвинен за нещо, което никога не е извършвал. При огромен пожар в затвора обаче успява да избяга и започва нов живот, дегизиран като друг човек – Езел. По време на престоя му там мъдър възрастен мъж с репутация и име в подземния свят се превръща в негов ментор. Той е безпощаден баща, убил собствените си трима сина, но към младия мъж се отнася като към собствен син и поема обещанието да пази единствената му дъщеря.

След като сменя самоличността си и от Омер се превръща в Езел, идва денят, в който младият мъж трябва да се изправи лице в лице с хората, които са го измамили, и да потърси отплата за това, че е бил предаден от най-добрите си приятели и детската си любов. Планът е да накара тази любов отново да се влюби в него, да им вземе всичко и да потърси лично отмъщение.

С времето на мястото на мъртвите хора, които някога са били близо до сърцето му, се настаняват безсърдечни чудовища. Изпитанията и премеждията диктуват кой е враг и кой не. Променящият се баланс на силите създава нови борби в тази игра на отмъщението.

http://zazz.info/images/gallery/2012_6/537_attach_4072_normal.jpg

Кеф и сеир