Пепел от рози

Пепел от Рози (Fatmagulun sucu ne?) е един от най-гледаните Турски сериали за 2011 година в България с официална премиера - 24 януари, като е считан за един от най-успешните някога снимани Турски сериали.

Главната героиня в сериала е Берен Саат, а режисьор на култовия турски сериал е Хилял Сарал.

Хилял Сарал е един от най-добрите турски режисьори, като зад кариерата си участва в създаването на голяма група успешни турски сериали, сред които е и наскоро излъчваният - "Забраненият плод", отново с участието на Саат в ролята на Бихер.

Благодарение на тази роля Берен Саат е избрана за най-добра турска актриса за 2011 година, а патниращият и актьор - Енгин Акюрек ( в ролята на Керим в сериала "Пепел от рози") за най-добър турски актьор, отново за 2011 година. Те са избрани след анкета на турския Canal D, като за тях гласуват повече от милион души.

В момента сериалът "Пепел от рози", продължава да се излъчва в турският ефир, а заснемането продължава, като всичко сочи, че ни очакват дълги и вълнуващи минути пред малкият екран, всеки делничен ден по ефира на BTV.

Развръзката в Пепел от рози продължава и въпреки, че развръзката протича доста мудно, сериала предложи на своите почитатели доста интругуващи обрати, които успяват да задъжат зрителите на BTV вече 70 епизода, всеки делничен ден от 20:00 часа.

Тези от вас, които следят този вълнуващ турски сериал, знаят, че Керим бе принуден да се ожени за Фатмагюл за да прикрие вината си, както и вината на своите богати приятели.

Не след дълго обаче Керим започва да обиква Фатмагюл и започва да осъзнава вината си, като започва да обмисля, как да изкупи греха си към главната героиня в Пепел от рози - Фатмагюл. След като разбира, че единственият начин да получи прошката на насиленото момиче е да си признае за вината и да поеме последствията, той решава да се предаде в полицията и да разкрие какво са извършили.

Керим споделя решението си и веднага след това се предава в полицията, като разказва всичко на главният следовател. Историята претърпява своят обрат и е време правдата да победи.

Естествено, признавайки си, Керим поставя отново в неудобно положение Фатмагюл, но този път с идеята виновниците да си получат заслуженото и да поемат срама и пренебрежението на всички съседи.

Веднага след показанията на Керим и Фатмагюл, виновните са задържани и изправени пред съд, като Керим бива оневинен и освободен, а богаташките му приятели задържани.

http://zazz.info/images/gallery/2012_6/537_attach_4073_normal.jpg

Напред